vrijdag 21 september 2012

De herfst doet zijn intrede..

Wat een fantastische nazomer hebben we gehad. Genoten van de warme zonnestralen. Maar hij komt er nu toch echt aan.. de Herfst. Door al jullie prachtige foto's kom ik al helemaal in de stemming! De natuur trakteert ons ieder jaar weer op 4 prachtige seizoenen. Prachtig vind ik het.

René gaat dit weekend de trap bekleden. Ben erg benieuwd hoe het zal worden. Inmiddels is de trap verbreed, de treden waren erg smal. Net alles afgesmeerd (vandaar dit blogbericht, ik kan niet meer naar beneden en moet wachten tot het droog is haha). Ik zal jullie het resultaat laten zien als het klaar is!

Geniet van jullie weekend! 


(foto's pinterest)

donderdag 20 september 2012

Bijzondere vondsten..

Afgelopen vakantie in Frankrijk zijn wij bij een man terecht gekomen die inboedels uit Parijs opkoopt. Hier hebben wij prachtige antieke exemplaren van tijdschriften/kranten gevonden. 

Een wekelijkse blad die het dagelijkse leven in Frankrijk weergaf in de periode vanaf 1843. Het blad was alleen voor de rijkere Fransen, het was in die tijd een duur blad. Er staan prachtige tekeningen, schetsen en foto's in. Een prachtig blad waar je door kan blijven bladeren en je steeds meer te weten komt over de geschiedenis van de Fransen. 

Wat ikzelf zo leuk vindt is dat er tal van advertenties instaan, bijvoorbeeld advertenties van Fiat, Gilette en nog veel meer. Ook staan er foto's in van de eerst gebouwde vliegtuigen. Ze zijn erg goed bewaard gebleven en in prima staat. In totaal heb ik er 7 stuks. Interesse? Kijk even onder het kopje "te koop"

Ook heb ik dit bijzondere blad gevonden. Dit blad komt uit 1926 en bevat kleurplaten en portretten. Erg bijzonder om neer te leggen in een mooie vitrine.Ik zie dat ik er inmiddels weer wat volgens bij heb. Erg leuk! Van harte welkom op mijn blog!!

vrijdag 7 september 2012

Frans brocante

Dames,
Ik heb op mijn blog onder het kopje "Te koop" wat nieuwe brocante toegevoegd.
Heb je interesse? Je kunt mij altijd even mailen.Ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend toe, en wat boffen we hé? Met zo een nazomer!